Kesälukumaraton!

7. heinäkuuta 2017

Osallistun Blogistanian toiselle kesälukumaratonille, jota tällä kertaa emännöi Kirjan jos toisenkin -blogin Jane. Ihmettelin Twitterin puolella jo kesän ensimmäistä maratonia, mutta en silloin vielä ehtinyt osallistua. Mutta tällä kertaa siis innokkaana mukana! :)

Sen erikoisempaa strategiaa en ole maratonille miettinyt. Aloitin eilen lukemaan Leigh Bardugon Six of Crowsia ja sen lukeminen jatkuu nyt ainakin aluksi.. Aloitan lukemisen tänään perjantaina kello 20 ja jatkan sitten kahdeksaan asti lauantai-iltana. Päivittelen tähän postaukseen ja Twitteriin (@susankirjahylly) maratonin etenemisestä.

Perjantai

23:20  Luettu 55 sivua Six of Crowsia. Oon nyt sivulla 160 ja tähän mennessä kirja on ollut aivan mahtava! Jesper on ihana! :D Oon nauranut useampaan otteeseen äänen tälle kirjalle. Nyt kuitenkin ajattelin lukea hetken Ayòbámi Adébáyòn Stay With Me:tä ennen nukkumaanmenoa.

Lauantai

00:20 25 sivua lisää luettu :) Stay With Me:ssä oli todella surullinen oloinen alku. Nyt nukkumaan ja aamulla jatkuu lukeminen.

10:00 Lukeminen jatkuu!

17:30 Stay With Me luettu. Vielä olisi pari tuntia maratonia jäljellä.

Sunnuntai

Unohdin käydä päivittelemässä vielä maratonin loppumisesta. Väsähdin lukemiseen jo seitsemän jälkeen ja lopulliseksi tulokseksi jäi 357 sivua:

Leigh Bardugo: Six of Crows 61 sivua (osittain)
Ayòbámi Adébáyò: Stay With Me 296 sivua 

4 kommenttia :

 1. Sinulla onkin juuri viimehetken rypistys menossa! Toivottavasti olet nauttinut maratoonaamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa! :) Varmasti osallistun vielä elokuunkin maratonille.

   Poista
  2. Mukava kuulla, että tykkäsit lukumaratonista :)

   Poista
  3. Ehdottomasti! Kiva, että tälläisiä järjestetään :)

   Poista

Theme by: Pish and Posh Designs